Više informacija na:


Proizvodi

Stolice

Prednost Bor proizvoda odnosi se na izuzetno uravnotežen odnos kvaliteta i cijene, što je rezultat neprestanog ulaganja u istraživanje i razvoj iz kojeg proizlazi osobito opsežna ponuda proizvoda za svaki prostor i namjenu, bilo u klasičnom, bilo u modernom stilu. Široka ponuda Bor stolica, od stolica za trpezarije do barskog i ugostiteljskog programa, karakteristična je po odličnoj ergonomiji sjedenja, kvaliteti materijala od masiva, do furnira. Potrebno je naglasiti izvanrednu širinu kombinovanja materijala, boja, stilova i dimenzija po vlastitom izboru, što omogućava prilagođavanje Bor trpezarija postojećem namještaju, ali i veličini prostora koji je na raspolaganju.

Pogledajte više

Stolovi

Trpezarija je prostorija u domu u kojoj je porodica najčešće na okupu. Kako bi se ta porodična druženja uz pripremu i konzumiranje hrane odvijala u što udobnijem okruženju, potrebno je pažljivo pristupiti opremanju trpezarije. Vrijeme koje provodimo za stolom ne svodi se samo na puko zadovoljavanje potrebe za hranom, već je to vrijeme koje provodimo sa svojim ukućanima i dragim osobama. Drvna industrija "Bor" vam omogućuje da ga provedete na najbolji mogući način. Izuzetno bogat odabir materijala i boja, ali iznad svega velika ponuda funkcionalnih i inovativnih stolova na razvlačenje te sklopivih stolaca.

Pogledajte više

Garniture

Drvna industrija "Bor" nudi udobne kožne, tapecirane ili drvene stolice koje pružaju vrhunski osjećaj udobnosti te iznimno kvalitetni stolovi atraktivnog dizajna nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Bor u svojoj ponudu uključuje garniture klasičnog dizajna od punog drveta, u raznim kombinacijama boja i modela.

Pogledajte više

Barski program

Ljepotu svakog ugostiteljskog objekta čine zajednički trenuci sreće njenih gostiju i dragih prijatelja. Bor se trudi da Vam omogući da najljepše trenutke dijelite u udobnosti, pritom pazeći da ono što Vam nudimo bude kvalitetno i dugotrajno.
Svoje proizvode dizajnirali smo tako da Vaš prostor učinimo ugodnim i elegantnim, prilagođenim Vama i Vašim gostima.

Pogledajte više

Ugostiteljski program

Stolovi i stolice za ugostiteljstvo za uređenje restorana, barova ili hotela. Postolja stolova izrađena od masivnog bukovog drveta, ploče stolova nudimo Vam iza masivnog drveta ili iverice. Stolovi i stolice za barove, restorane, hotele. Mnogo naših klienti odlučuje se za kupovinu stolova i stolica za kuću, trpezariju ili stolova za kuhinju.

Pogledajte više