Više informacija na:O kompaniji

O kompaniji

PROFIL KOMPANIJE

Drvna industrija Bor je kompanija koja se bavi proizvodnjom trpezarijskih stolova i stolica, kao i stolice i stolovi koji se koriste u opremanju ugostiteljskih objekata. Nameštaj koji mi proizvodimo, unutrašnjem prostoru daje dušu, stvara osjećaj topline, udobnosti i sigurnosti."

Kompanija "Bor" osnovano je 1993. godine mada je privredna aktivnost započela 1987. godine kada je registrovana stolarija "Vrhovac" S.Z.R., koja je poslovala do početka rata.

MISIJA

Naša misija je da tehničkim riješenjima omogućimo kvalitet naših proizvoda u stalnom usponu. Da pratimo savremen dizajn i isti primjenjujemo na naše proizvode. Insistiramo na potpunom zadovoljavanju potreba naših klijenata, na inovacijama u svim aspektima našeg poslovanja, na stručnosti i širokoj poslovnoj kulturi zaposlenih.

VIZIJA

BOR smo pozicionirali kao uspješnu o razvojno profitabilnu kompaniju, organizovanu na modernim evropskim principima uz primjere najbolje poslovne prakse. Pozicioniramo se kao proizvođači tapaciranog namještaja, ugostiteljskih objekata maloserijska prizvodnja istih u visokom kvalitetu i po Vašim zahtjevima. Bor - mlada i dinamična kompanija koja je sigurna da posjeduje ljudske, organizacione i ostale potencijale neophodne za stvaranje jedne od važnih uloga na domaćem tržištu.

CILJ

Osnovni cilj je da proizvodi mogu zadovoljiti kriterije vezane za kvalitet i moderan izgled, te zahtjeve kupaca. Do sada smo se dokazali na tržištu kvalitetom. Kvalitet naših proizvoda potvrđen je atestom od certificirane kuće za sistem upravljanja prema ISO 9001:2008, područje primjene, projektovanje i proizvodnja stolica i stolova od punog drveta. Našoj firmi je 24. aprila 2011. god. dodijeljena povelja Skupštine opštine Gradiška , za posebne zasluge u razvoju opštine Gradiška, i značajna ostvarenja u oblasti privrede. Naš uspijeh zasnovan je na visokom kvalitetu naših programa, bogatoj ponudi raznovrsnih artikala, visoko profesionalnom nivou usluge naših proizvoda, kao i brigom za svakog pojedinog kupca, čijim specifičnim zahtjevima pristupamo sa maksimalnom pažnjom i kreativnom ozbiljnošcu.

Proizvodni program koji cine trpezarijski stolovi i stolice, kao i stolice i stolovi koji se koriste u opremanju ugostiteljskih objekata "izvedenih" iz naših modela i "osmišljenih" kroz zajednicku saradnju s klijentima. "BOR" sutra... Naša želja je da svojim radom, i profesionalnim odnosom prema poslu ostanemo pouzdan partner dosadašnjim klijentima, i da steknemo poverenje novih klijenata ,kao i da iz naše proizvodnje izae još mnogo lijepih i kvalitetnih modela stolova i stolica, možda na prijedlog i ideju nekoga od Vas.