Više informacija na:NOVOSTI

I ove godine smo prepoznati

Novosti

 

Drugu godinu za redom naša kompanija je uvrštena u najuspješnije firme Bosne i Hercegovine. Još jednom se Zavhaljujemo svim klijentima i radnicima naše komanije na ovako izvanrednom uspjehu.

Posebna priznanja Privredne komore RS

Novosti

 

Na ceremoniji u Banja Luci koju je organizovala Privredna komora Republike Srpske naša kompanija je dobila posebno priznanje za razvoj proizvodnje i moderno usavrsavanje proizvoda.

Naš kvalitet je prepoznat

Novosti

 

Dugoroči radi i usavršavanje se su se isplatili, naša kompanija je po prvi put uvrštena u najuspješnije firme Bosne i Hercegovine. Zavhaljujemo se svim klijentima i radnicima naše komanije na ovako izvanrednom uspjehu.

Sajam namještaja Banja Luka

Novosti

 

Sajam namještaja Banja Luka ove godine je privukao veliki broj izlagača, kao i posjetilaca. Kompanija Bor se predstavila sa programom stolova i stolica. Naša kompanija je dobila nagadu za kompletan program stolica, kao najbolji novi proizvodi.

Dodjela nagrada Privredne komore RS

Novosti

 

Na današnjoj ceremoniji za izbor najuspješnijih privrednika Republike Srpske, direktorica naše firme Milena Vrhovac je dobila nagradu za doprinos razvoju ženskog preduzetništva. Izbor najuspješniji privrednika organizovala je Privredna komora Republike Srpske.

Dobitnici Povelje grada

Novosti

 

Kompanija Bor je dobitinik Povelje grada Gradiška - za razvoj opštine Gradiška. Nagrade i priznanja je uručio načelnik opštine Gradiška, gospodin Nikola Kragulj na svečanoj akademiji u Kulturnom centru Gradiška.

Uvođenje ISO standarda

Novosti

 

Dobili smo sertifikate ISO-standar i ISO 9001-2008